Serveis

Estació de treball

Sales de reunions

Internet alta velocitat

Videoconferència

Àrees de relax

Bar

Aigua i café inclosos

Servei d’impresora

24 hores / 7 dies

A Share t’oferim tots els serveis per treballar còmodament des del nostre coworking a Manresa. Et sentiràs com a casa però en un entorn molt més dinàmic amb altres professionals i empreses que formen part de la nostra comunitat de coworkers.

Al nostre espai de treball pots trobar serveis com oficines equipades amb estació de treball individual, sales de reunions amb videoconferència, zones de relax, cuina amb microones, nevera i cafetera, i àrees de networking on intercanviar idees i iniciar projectes amb professionals com tu.

També oferim servei d’impressió amb cost a part, i connexió a internet d´alta velocitat per treballar de forma fluida i eficient.

Sigues lliure d’usar els nostres serveis quan els necessitis: Les instal·lacions del coworking estan obertes les 24 hores del dia els set dies de la setmana.

Oficines

Les oficines de Share tenen totes les comoditats d’una oficina en un ambient flexible que convida a la productivitat. Són una bona opció per a autònoms i empreses que vulguin compartir despatx, però sense renunciar a un espai de treball propi.

A l’oficina podeu compartir cafè amb coworkers i ampliar la comunitat; el disseny diàfan dels espais comuns convida a conèixer altres persones que com tu han decidit compartir la seva oficina amb més professionals.

Sales de reunions

Què millor que una sala de reunions per rebre els teus clients o reunir-te amb el teu equip?

A Share trobaràs una sala de coworking a cada pis on podràs desenvolupar els teus projectes o negocis. El nostre coworking compta amb sales de reunions privades amb capacitat per acollir equips de fins a 10 persones i preparades per fer trucades o videoconferències.

Reuneix-te amb total intimitat gràcies a les parets de vidre per mantenir la privadesa sense sacrificar la llum natural.