Sales de reunions a Manresa

Una sala de reunions és sens dubte el lloc perfecte per rebre clients o reunir-te amb tot el teu equip. Per a un emprenedor, freelance o empresa, es torna una necessitat a tenir en compte que des del nostre coworking podem oferir.

A Share Coworking Manresa sabem com n’és d’important per a un professional o empresa comptar amb un espai per reunir-se, per això, t’oferim l’opció de reservar sales de reunions per hores, una opció inclosa a les nostres tarifes.

Reuneix-te amb total tranquil·litat a les nostres sales de reunions i treballa en un ambient dinàmic al costat d’altres professionals. Gaudeix d’una experiència semblant a treballar en una oficina en un espai compartit.

Sales de reunions

Comptem amb dues sales de reunions al nostre espai, ubicades a cada pis de les nostres instal·lacions, perquè desenvolupis les teves idees i projectes de forma individual o bé en grup, tu decideixes.

Reuneix-te amb els teus companys o clients amb total privadesa: Les nostres sales de reunions a Manresa estan delimitades per parets de vidre per aïllar-te del soroll i mantenir la intimitat sense sacrificar la llum natural.

Les sales de reunions estan compostes per una taula àmplia amb capacitat per a fins a 10 persones, i preparades amb tot el necessari per reunir-te per trucada de veu o videoconferència: Tens una pantalla de televisió amb altaveus integrats a la teva disposició, a més d’una entrada HDMI per connectar l’ordinador a la pantalla.

A més, si també ets docent, t’oferim la possibilitat de fer classes des de les nostres sales de reunions. Demana’ns més informació: